Amis Heating&Cooling Systems

Rreth Nesh

AMIS SHPK

AMIS SHPK,me seli qëndrore ne Fier dhe Tiranë,iu ofron të gjitha gamat e produkteve për frigoriferë, kondicionerë, dhoma frigoriferike dhe vegla pune me seriozitet dhe përkushtim qysh prej vitit 2001.